Ayranın en lezzetli hali bayram sofraları daha keyifli
Yaz aylarının serinletici ve sağlıklı içecekler ayran, Kurban Bayramı sofralarının da baş tacı olmaya hazırlanıyor. Ailelerin ve dostların buluştuğu, güzel anların yaşadığı bu özel günlerde yemeklerin yanında en çok tercih edilen içeceklerin başında ayran geliyor. Ayran, lezzetli bir bileşimçi olması ve ferahlatıcı özelliğiyle bayram sofralarına ayrı bir keyif katıyor.
Türkün mutfağının en gözde lezzetlerinden biri olan ayran, her yaştan kişiye hitap edebilme özelliğiyle içecekler arasında ayrı bir yerde duruyor. Özellikle yaz mevsiminde daha yoğun olarak tüketilen ayran hem sindirime yardımcı olması hem de serinletici ortamın sofralarından eksik olmuyor. Kurban Bayramı'nın yaz mevsiminin ilk haftalarının denk gelmesiyle birlikte protein ağırlıklı bayram sofralarında da ayran öne çıkıyor.
Ayran denince akla ilk gelen markalardan biri olan Eker Ayran, özgün tadı ve yoğun kıvamıyla bayram sofralarına lezzet katmaya devam ediyor. Ayran Türkiye'de birçok "ilk"e imza atan Eker, farklı tüketim özelliklerine hitap eden seçenekler sunuyor. Tombul, bardak ve şişe ayraniyle farklı bakımları karşılayan Eker, aynı zamanda fonksiyonel faydalar sağlayan probiyotik ayran ve kefir çeşitleriyle de sağlıklı bir yaşam sürüyor.
Bağımsız araştırma şirketi FikriMühim'in MediaCat için gerçekleştirdiği araştırmada "en çok tavsiye edilen ayran markası" seçilen Eker Ayran, tüketicilerin gönlünde taht kurmanın gururuyla bayramlarda ve yılın her döneminde kapasitesinde ve dayanıklılığını ortaya koyuyor.
Ayranın en lezzetli halini sunan Eker; herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyor.
Benzer Haberler
Türk somonunda hedef ihracat 1 milyar doların taşınması
Çiğ süt fiyatı üreticiyi değil, krizi büyütmeyi hedefliyor
Yumurta Krizi Derinleşiyor: 8 Yılın En Kötüsü
Mayıs'ta süt üretimi azaldı... Süt ürünleri üretimi arttı
Türk çikolata ve şekerleme ihracatçıları dünyanın ağzını tatlandırdı
Beyaz peynir ve karpuz saati
İÇİM SÜT, TİRE’DEKİ YENİ YATIRIMIYLA ÜRETİM VE İHRACAT KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR
Ege Bölgesi'nde gıda sektöründe ihracatını en çok artıran hububat bakliyat yağlı tohumlar sektörü oldu