Dünyanın En Yetkin 10 Tesisi Arasında Bir Türk Markası
Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin 8 yıldır destekçisi olan Anavarza Bal, Türkiye’de en çok bal üreten Adana’nın Kozan ilçesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Dünyanın en yetkin 10 tesisi arasında yer alan Anavarza Bal, Türkiye’ de ilk kez toz bal üreten bir marka aynı zamanda.
Benzer Haberler
Kuruyemişler Kalp ve Damar Sağlığını Koruyor
Tavuk Eti Üretimi Yıllık Yüzde 6,3 Arttı
Yalova’da Kantin ve Yemekhane Çalışanlarına Hijyen Eğitimi Verildi
Denizli'de Zeytin ve Zeytinyağı Denetim Programı Başladı
McDonalds'ın küresel satışları üçüncü çeyrekte de geriledi
Dünyanın En Yetkin 10 Tesisi Arasında Bir Türk Markası
Amerikalı şefler, Türk genç şeflerle mutfağa girdi
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'dan Dünya Gıda Günü Ziyaretleri