Dünyanın En Yetkin 10 Tesisi Arasında Bir Türk Markası
Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin 8 yıldır destekçisi olan Anavarza Bal, Türkiye’de en çok bal üreten Adana’nın Kozan ilçesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Dünyanın en yetkin 10 tesisi arasında yer alan Anavarza Bal, Türkiye’ de ilk kez toz bal üreten bir marka aynı zamanda.
Benzer Haberler
Türk somonunda hedef ihracat 1 milyar doların taşınması
Çiğ süt fiyatı üreticiyi değil, krizi büyütmeyi hedefliyor
Yumurta Krizi Derinleşiyor: 8 Yılın En Kötüsü
Mayıs'ta süt üretimi azaldı... Süt ürünleri üretimi arttı
Türk çikolata ve şekerleme ihracatçıları dünyanın ağzını tatlandırdı
Beyaz peynir ve karpuz saati
İÇİM SÜT, TİRE’DEKİ YENİ YATIRIMIYLA ÜRETİM VE İHRACAT KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR
Ege Bölgesi'nde gıda sektöründe ihracatını en çok artıran hububat bakliyat yağlı tohumlar sektörü oldu