Dünyanın En Yetkin 10 Tesisi Arasında Bir Türk Markası
Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin 8 yıldır destekçisi olan Anavarza Bal, Türkiye’de en çok bal üreten Adana’nın Kozan ilçesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Dünyanın en yetkin 10 tesisi arasında yer alan Anavarza Bal, Türkiye’ de ilk kez toz bal üreten bir marka aynı zamanda.
Benzer Haberler
Türkiye, AB'nin "Safe2Eat" Gıda Güvenliği Kampanyasına Katıldı
Cezayir'in Buğday İthalatı 9,2 Milyon Tona Ulaşacak
Fındık yeterlilik derecesinde zirvede
Rusya'da Tahıl Fiyatlarına Sınır Getirildi: Devlet Müdahalesiyle İstikrar Hedefleniyor!
Küresel Un Ticareti Düşüşte: Türkiye'nin İhracatı 10 Yılın En Düşük Seviyesinde!
Dünya çapında 3 kişiden 2’si yeterli vitamin ve mineral alamıyor
Egeli ihracatçılar: Yumurtada fon kesintisi ihracatı durduracak bir karar!
Veteriner Hekimlerden Tüberküloz Uyarısı: Kontrolsüz Et ve Süt Ürünleri Risk Taşıyor