Dünyanın En Yetkin 10 Tesisi Arasında Bir Türk Markası
Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin 8 yıldır destekçisi olan Anavarza Bal, Türkiye’de en çok bal üreten Adana’nın Kozan ilçesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Dünyanın en yetkin 10 tesisi arasında yer alan Anavarza Bal, Türkiye’ de ilk kez toz bal üreten bir marka aynı zamanda.
Benzer Haberler
Gıda Güvenliği İçin Yeni Adım: 802 Taklit Ürün Açıklandı
Destek alan kadın üreticinin hedefi dünyaya açılmak
Bayraktar: Kasım Ayında Fiyat Farkının Şampiyonu Limon Oldu
Zirvenin Odak Noktası “Gıda Arz Güvenliği” Oldu
Ayvalık sepet/kelle peynirine coğrafi işaret geldi
Denizli'de Gıda Güvenliği İçin Kararlı Adımlar
Edirne Milletvekili Ediz Ün'den Süt Üreticilerine Destek Çağrısı
Sektör Paydaşları ‘Gıdanın Geleceği İçin Dönüşüm’ü ve Gıda İsrafını Tartışıyor