Dünyanın En Yetkin 10 Tesisi Arasında Bir Türk Markası
Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin 8 yıldır destekçisi olan Anavarza Bal, Türkiye’de en çok bal üreten Adana’nın Kozan ilçesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Dünyanın en yetkin 10 tesisi arasında yer alan Anavarza Bal, Türkiye’ de ilk kez toz bal üreten bir marka aynı zamanda.
Benzer Haberler
Bayramda Et Tüketiminizi Sağlıklı Planlayın
Ayranın en lezzetli hali bayram sofraları daha keyifli
“Yeterli ve dengeli beslenmede, süt ve süt ürünlerinin önemli bir yeri var”
Sağlıklı bir geleceğin yolu sütten geçiyor
ABD'ye gıda ihracatında Ege farkı
Sofralık zeytin ihracatı 250 milyon dolara koşuyor
Yörsan İyilikler Çarşısı'nda Çocuklarla Buluştu
EMEP Bursa: Aroma işçilerinin patrona ve sendikal bürokrasiye karşı verdikleri mücadeleyi destekliyoruz!