Hatay'daki mutfaklar güvenilir gıda için sıkı takipte
Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Hatay'da, afetzedelerin güvenilir gıda tüketebilmesi için çadır ve konteyner kentlerin mutfakları, aşevleri ve yemek üretim tesisleri sıkı denetime tabi tutuluyor.
Benzer Haberler
Kuruyemişler Kalp ve Damar Sağlığını Koruyor
Tavuk Eti Üretimi Yıllık Yüzde 6,3 Arttı
Yalova’da Kantin ve Yemekhane Çalışanlarına Hijyen Eğitimi Verildi
Denizli'de Zeytin ve Zeytinyağı Denetim Programı Başladı
McDonalds'ın küresel satışları üçüncü çeyrekte de geriledi
Dünyanın En Yetkin 10 Tesisi Arasında Bir Türk Markası
Amerikalı şefler, Türk genç şeflerle mutfağa girdi
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'dan Dünya Gıda Günü Ziyaretleri