Mentos Sakız'dan Yepyeni Bir Yaz Lezzeti: Kırmızı Meyve ve Misket Limonu
Avrupa'nın en çok tercih edilen sakız markalarından biri olan Mentos Sakız, gelişmiş ve fark yaratan lezzetleriyle ürün portföyünü genişleterek devam ediyor. Özellikle gençlerin favorisi olmaya aday yeni ürünü Kırmızı Meyve ve Misket Limonu Aromalı Mentos Sakız , yaz mevsimine renkli bir canlılık ve ferahlık getiriyor !
Türkiye şişe pazarının lideri Mentos Sakız, meyve aromalarının yükselen popülaritesinden ilham alarak geliştirilen bu yeni lezzetiyle dikkat çekiyor. Trendleri yakalayan aromasıyla öne çıkan ürün; çilek, ahududu, böğürtlen ve misket limonu karışımıyla meyve severlere taptaze bir deneyim sunuyor.
Yeni Kırmızı Meyve & Misket Limonu Aromalı Mentos Sakız, ferahlatıcı tadı ve pratik kullanımıyla hem çantaya hem cebe kolayca sığan, ergonomik ve modern tasarımlı şişede sunuluyor. 28 adetlik büyük boy ve 15 adetlik küçük boy olmak üzere iki farklı seçenekle raflarda yerini alıyor.
Meyveli tatlardan vazgeçemeyenlerin yeni gözdesi olmaya aday Kırmızı Meyve ve Misket Limonu Aromalı Mentos Sakız, yazın enerjisini ona taşınabilir bir taşıma için tasarlandı!
0 Yorum
Yorum Gönder
Trend Haberler
Yazarlarımız
-
- Mustafa Tayar
- 11 Ocak 2023, 20:24
-
- Necmi İnce
- 11 Ocak 2023, 20:15
Editörün Seçimi
Merkez Nöbetçi Eczaneler






Anket
Anket Sonucu
Soru:
() Oy -
() Oy -
() Oy -
() Oy -
() Oy -
Toplam Oy Kullanıldı
Sosyal Medyada Biz
E-Bülten Aboneliği
E-Bülten Aboneliği Yaptığınız Zaman Son Gelişmelerden Anında Haberdar Olursunuz.!
Benzer Haberler
Türk somonunda hedef ihracat 1 milyar doların taşınması
Çiğ süt fiyatı üreticiyi değil, krizi büyütmeyi hedefliyor
Yumurta Krizi Derinleşiyor: 8 Yılın En Kötüsü
Mayıs'ta süt üretimi azaldı... Süt ürünleri üretimi arttı
Türk çikolata ve şekerleme ihracatçıları dünyanın ağzını tatlandırdı
Beyaz peynir ve karpuz saati
İÇİM SÜT, TİRE’DEKİ YENİ YATIRIMIYLA ÜRETİM VE İHRACAT KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR
Ege Bölgesi'nde gıda sektöründe ihracatını en çok artıran hububat bakliyat yağlı tohumlar sektörü oldu