Sütle yapılan yoğurt ve ayran afetzedelere dağıtılıyor
Adıyaman'da depremlerin ardından üreticilerin satmakta güçlük çekmesi üzerine başlatılan çalışmalar kapsamında toplanan süt, yerel firmalarca işlenip yoğurt ve ayran haline getiriliyor.
Adıyaman'da depremlerin ardından üreticilerin satmakta güçlük çekmesi üzerine başlatılan çalışmalar kapsamında toplanan süt, yerel firmalarca işlenip yoğurt ve ayran haline getiriliyor.
Benzer Haberler
MANTAR İLE MERHABA' PROJESİ ORGANİK ATIKLARDAN KÜLTÜR MANTARINA
Bayram sofralarından sebzeyi de eksik etmeyin!
Bayramda Et Tüketiminizi Sağlıklı Planlayın
Ayranın en lezzetli hali bayram sofraları daha keyifli
“Yeterli ve dengeli beslenmede, süt ve süt ürünlerinin önemli bir yeri var”
Sağlıklı bir geleceğin yolu sütten geçiyor
ABD'ye gıda ihracatında Ege farkı
Sofralık zeytin ihracatı 250 milyon dolara koşuyor