Sütle yapılan yoğurt ve ayran afetzedelere dağıtılıyor
Adıyaman'da depremlerin ardından üreticilerin satmakta güçlük çekmesi üzerine başlatılan çalışmalar kapsamında toplanan süt, yerel firmalarca işlenip yoğurt ve ayran haline getiriliyor.
Adıyaman'da depremlerin ardından üreticilerin satmakta güçlük çekmesi üzerine başlatılan çalışmalar kapsamında toplanan süt, yerel firmalarca işlenip yoğurt ve ayran haline getiriliyor.
Benzer Haberler
İBB'den İstanbullu Çiftçiye Bir Destek Daha: Kuru Fasulye ve Nohut Tohumu Hibesi Başladı
Eskişehir'den Sofralara "Dorlion" Bereketi: 5 Litrelik Zeytinyağı Satışta!
Tereyağı ve Sadeyağ Üretiminde Yeni Dönem!
FAO: Küresel Gıda Fiyatları Mart Ayında Yatay Seyretti
İthalat Et Fiyatlarını Düşürmedi!
Yumurta Artık Sofrada Değil, Kuyrukta!
Türkiye, AB'nin "Safe2Eat" Gıda Güvenliği Kampanyasına Katıldı
Cezayir'in Buğday İthalatı 9,2 Milyon Tona Ulaşacak