Tereyağı ve Sadeyağ Üretiminde Yeni Dönem!
Resmi Gazete'de yayımlanan yeni Türk Gıda Kodeksi Tereyağı ve Sadeyağ Tebliği ile üretimden etiketlemeye kadar birçok alanda önemli değişiklikler yapıldı. Eski tebliğ yürürlükten kalkarken, işletmelere uyum için Eylül ayına kadar süre tanındı.
Benzer Haberler
İBB'den İstanbullu Çiftçiye Bir Destek Daha: Kuru Fasulye ve Nohut Tohumu Hibesi Başladı
Eskişehir'den Sofralara "Dorlion" Bereketi: 5 Litrelik Zeytinyağı Satışta!
Tereyağı ve Sadeyağ Üretiminde Yeni Dönem!
FAO: Küresel Gıda Fiyatları Mart Ayında Yatay Seyretti
İthalat Et Fiyatlarını Düşürmedi!
Yumurta Artık Sofrada Değil, Kuyrukta!
Türkiye, AB'nin "Safe2Eat" Gıda Güvenliği Kampanyasına Katıldı
Cezayir'in Buğday İthalatı 9,2 Milyon Tona Ulaşacak