Tereyağı ve Sadeyağ Üretiminde Yeni Dönem!
Resmi Gazete'de yayımlanan yeni Türk Gıda Kodeksi Tereyağı ve Sadeyağ Tebliği ile üretimden etiketlemeye kadar birçok alanda önemli değişiklikler yapıldı. Eski tebliğ yürürlükten kalkarken, işletmelere uyum için Eylül ayına kadar süre tanındı.
Benzer Haberler
Ayranın en lezzetli hali bayram sofraları daha keyifli
“Yeterli ve dengeli beslenmede, süt ve süt ürünlerinin önemli bir yeri var”
Sağlıklı bir geleceğin yolu sütten geçiyor
ABD'ye gıda ihracatında Ege farkı
Sofralık zeytin ihracatı 250 milyon dolara koşuyor
Yörsan İyilikler Çarşısı'nda Çocuklarla Buluştu
EMEP Bursa: Aroma işçilerinin patrona ve sendikal bürokrasiye karşı verdikleri mücadeleyi destekliyoruz!
BESLENME ALIŞKANLIKLARIYLA KANSERDEN KORUNMAK MÜMKÜN MÜ?