Trabzon’da somon hasadına başlandı
Trabzon’da denizdeki kafeslerde üretimi gerçekleştirilen somonların hasadına başlandı. Denizdeki kafeslerde tutulan Türk somonları tesislerde işlenmesinin ardından ihraç ediliyor.
Trabzon’da denizdeki kafeslerde üretimi gerçekleştirilen somonların hasadına başlandı. Denizdeki kafeslerde tutulan Türk somonları tesislerde işlenmesinin ardından ihraç ediliyor.
Benzer Haberler
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'dan Dünya Gıda Günü Ziyaretleri
Denizli'de Dünya Gıda Günü Coşkuyla Kutlandı
Doğanın Renkli Hazinesi: Meyve ve Sebzelerin Gücü
Bakanlık tek tek açıkladı: İşte en çok at, eşek ve domuz eti bulunan şehirler
BALIK TÜKETMENİN FAYDALARI
Zabıtadan Fırınlara Denetim
Samsun’da Et ve Et Ürünlerinin Resmi Kontrolleri Eğitimi Başladı
Türkiye'deki Dağ Ceylanları için yeni bir çalışma başlatıldı