Trabzon’da somon hasadına başlandı
Trabzon’da denizdeki kafeslerde üretimi gerçekleştirilen somonların hasadına başlandı. Denizdeki kafeslerde tutulan Türk somonları tesislerde işlenmesinin ardından ihraç ediliyor.
Trabzon’da denizdeki kafeslerde üretimi gerçekleştirilen somonların hasadına başlandı. Denizdeki kafeslerde tutulan Türk somonları tesislerde işlenmesinin ardından ihraç ediliyor.
Benzer Haberler
İBB'den İstanbullu Çiftçiye Bir Destek Daha: Kuru Fasulye ve Nohut Tohumu Hibesi Başladı
Eskişehir'den Sofralara "Dorlion" Bereketi: 5 Litrelik Zeytinyağı Satışta!
Tereyağı ve Sadeyağ Üretiminde Yeni Dönem!
FAO: Küresel Gıda Fiyatları Mart Ayında Yatay Seyretti
İthalat Et Fiyatlarını Düşürmedi!
Yumurta Artık Sofrada Değil, Kuyrukta!
Türkiye, AB'nin "Safe2Eat" Gıda Güvenliği Kampanyasına Katıldı
Cezayir'in Buğday İthalatı 9,2 Milyon Tona Ulaşacak