Türkiye'de Et Tüketimi Avrupa'nın Yarısı Bile Değil
Kırmızı et, yüksek fiyatlarla sofralardan giderek uzaklaştı. İkame olarak sofrada yer alan beyaz et de alternatif olmaktan çıkıyor. Ülkede kişi başına et tüketimi dünya ve gelişmiş ülkelerin ortalamasının gerisinde kaldı.
Benzer Haberler
Ayranın en lezzetli hali bayram sofraları daha keyifli
“Yeterli ve dengeli beslenmede, süt ve süt ürünlerinin önemli bir yeri var”
Sağlıklı bir geleceğin yolu sütten geçiyor
ABD'ye gıda ihracatında Ege farkı
Sofralık zeytin ihracatı 250 milyon dolara koşuyor
Yörsan İyilikler Çarşısı'nda Çocuklarla Buluştu
EMEP Bursa: Aroma işçilerinin patrona ve sendikal bürokrasiye karşı verdikleri mücadeleyi destekliyoruz!
BESLENME ALIŞKANLIKLARIYLA KANSERDEN KORUNMAK MÜMKÜN MÜ?