TÜSEDAD: Çiğ Süt Üretim Tavsiye Fiyatı 25,2 lira Olmalıdır
Türkiye Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), Şubat ayına ilişkin çiğ süt üretim maliyetini açıkladı. Dernek tarafından yapılan hesaplamaya göre, 1 litre soğutulmuş çiğ sütün maliyeti 21,08 TL olarak belirlenirken, soğutma bedeli hariç sıcak süt maliyeti ise 19,58 TL/lt olarak hesaplandı.
Benzer Haberler
Türk somonunda hedef ihracat 1 milyar doların taşınması
Çiğ süt fiyatı üreticiyi değil, krizi büyütmeyi hedefliyor
Yumurta Krizi Derinleşiyor: 8 Yılın En Kötüsü
Mayıs'ta süt üretimi azaldı... Süt ürünleri üretimi arttı
Türk çikolata ve şekerleme ihracatçıları dünyanın ağzını tatlandırdı
Beyaz peynir ve karpuz saati
İÇİM SÜT, TİRE’DEKİ YENİ YATIRIMIYLA ÜRETİM VE İHRACAT KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR
Ege Bölgesi'nde gıda sektöründe ihracatını en çok artıran hububat bakliyat yağlı tohumlar sektörü oldu